Taalcheck

Laat onze editors jouw scriptie controleren

Laat je scriptie controleren op taal, structuur, rode draad en/of lay-out. In het Nederlands of Engels. Zo kun jij zorgeloos en met nuttige feedback je scriptie inleveren.

Laat je scriptie nakijken op taal, structuur en rode draad

Persoonlijke feedback op jouw schrijfstijl en een scriptie zonder taal- en spelfouten? Dat kan al binnen 24 uur. Ook andere documenten als verslagen of essays kijken we voor je na.

Je ontvangt je scriptie terug met alle wijzigingen van de editor. Die zie je terug via track changes. Dankzij opmerkingen in de kantlijn weet je ook waarom de editor iets heeft aangepast.

Laat je scriptie nakijken op <0> taal, structuur en rode draad</0>

Nagekeken door ervaren editors

Alle editors van AthenaCheck zijn zeer ervaren en hebben een uitgebreide procedure doorlopen. Je weet zeker dat de editor over de juiste taalkennis beschikt om jouw scriptie te controleren. Bovendien heeft de editor altijd affiniteit met jouw vakgebied, of het nu rechten of psychologie betreft.

Nagekeken door <0> ervaren editors </0>

Tot in detail nagekeken

Onze editors kijken je scriptie na op alle soorten taalfouten. Denk aan typfouten, verkeerde interpunctie, zinsopbouw, werkwoordspelling en woordkeuze. Ook kijken ze naar academisch taalgebruik.

Heeft jouw opleiding specifieke eisen qua taalgebruik? Laat het weten als je je document uploadt. Dan houdt de editor daar bij het nakijken van je scriptie rekening mee.

<0> Tot in detail </0> nagekeken

Ook hierom kies je voor AthenaCheck

Kies je eigen deadline
Kies je eigen deadline

Kies voor een deadline van 24 uur, 3 dagen of 7 dagen.

100% kwaliteitsgarantie
100% kwaliteitsgarantie

Alle editors hebben een uitgebreid selectieproces doorlopen.

Expert in academisch taalgebruik
Expert in academisch taalgebruik

Onze editors zijn ook expert in academisch schrijven.

Goede reviews
Goede reviews

We hebben al veel studenten geholpen met een scriptiecheck.

Tevredenheidsgarantie
Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Dan wordt je document opnieuw nagekeken.

Ook Engelstalige en Duitse editors
Ook Engelstalige en Duitse editors

Engels of Duits geschreven? Dan krijg je een editor met native Engels of Duits niveau.

Vul je taalcheck aan met:

Rode draad-check

We checken hoe je de rode draad van je scriptie kunt verbeteren. Je krijgt feedback op

  • je argumentatie
  • de algemene duidelijkheid van je scriptie
  • de samenhang tussen de verschillende onderdelen.
Rode draad-check
Upload je document
Upload je document

Maak zelf je keuzes voor de checks en deadline. Wij sturen je document naar een editor die past bij jouw vakgebied. De editor gaat direct aan de slag met het nakijken van jouw document.

Ontspan
Ontspan

Je ontvangt een bevestiging van de opdracht en kunt relaxen totdat de editor klaar is. Ga achterover zitten en geniet!

Ontvang je document vóór de deadline
Ontvang je document vóór de deadline

Je ontvangt het nagekeken document terug met aanpassingen en feedback. Verwerk de feedback van de editor. Nu is je scriptie klaar om in te leveren.

Bereken direct je prijs

Kies een dienst
Hoe snel wil je je document terug?
Wat is je studieniveau?
Hoeveel woorden wil je laten nakijken?

Totaalprijs

0

Nagekeken terug op

Tuesday 03 October

  • ideal
  • bancontact
  • paypal

Klaar voor een perfecte scriptie?

Uploaden

Vragen?

Heb je prangende vragen aan ons? Wij helpen je graag verder. Mail je vragen naar info@athenacheck.nl.

We kijken allerlei soorten documenten na voor jouw studie. Het gaat daarbij vaak om scripties op hbo- of wo-niveau. Voor je bachelor of master. Daarnaast kunnen we andere soorten studiedocumenten nakijken. Denk aan stageverslagen, essays, papers, proefschriften, adviesrapporten of een plan van aanpak. Twijfel je of we jouw document kunnen nakijken? Mail ons. Dan laten we het je snel weten.

Dit hangt af van de lengte van je scriptie. Ook speelt mee of je je scriptie alleen laat controleren op taal of ook op structuur, rode draad, lay-out of bronnen. Verder is het nakijken goedkoper bij een deadline van een week dan bij een deadline van 24 uur. Upload je document via onze site. Dan krijg je direct te zien hoeveel het nakijken van je document kost.

Zeker. Je kunt zelf je deadline kiezen. Die deadlines halen we altijd, ongeacht of het weekend is of dat er een feestdag is. Upload je bijvoorbeeld je document op zaterdag om 22.00 uur? Dan krijg je het bij een 24-uursdeadline uiterlijk zondag om 22.00 uur van ons terug.

We geven jouw document aan een editor die affiniteit heeft met je vakgebied of onderwerp. De editor is geen inhoudelijke expert binnen jouw onderwerp, maar heeft wel persoonlijke interesse in het onderwerp waar je over schrijft.

We vinden 100% tevredenheid heel belangrijk. Speelt er toch iets waar je niet tevreden over bent? Dan gaan we eerst terug naar de editor die je scriptie heeft nagekeken. Waar nodig laten we je scriptie kosteloos opnieuw nakijken door een andere editor. 

Je kunt je vragen altijd naar ons mailen via info@athenacheck.nl. Wij nemen dan contact voor je op met de editor. Die beantwoordt je vragen persoonlijk.

Meer vragen?

Je kunt altijd contact met ons opnemen