Over AthenaCheck

AthenaCheck is onderdeel van AthenaDocs. Met onze verschillende labels, zoals AthenaStudies, AthenaSchool en AthenaSummary, bieden we studieondersteuning bij elk deel van jouw school- en studiecarrière. Vanaf het begin van de middelbare school tot aan je afstudeerscriptie. 

Eerder hielpen we studenten al op weg met onder andere samenvattingen, bijles en trainingen op het gebied van scripties schrijven. Met AthenaCheck kunnen we je ook begeleiden bij het schrijven van een foutloze en logisch opgebouwde scriptie. 

Jou helpen bij het afstuderen. Dát is waarom we AthenaCheck zijn gestart. We geloven dat elke student een eerlijke kans verdient om af te studeren. Ook geloven we dat praktische tips helpen om je schrijfstijl blijvend te verbeteren. Daarom helpen wij studenten door hun scriptie te redigeren of een verslag na te kijken. Altijd inclusief persoonlijke feedback.

Benieuwd hoe we jou helpen?

Kun jij onze hulp goed gebruiken? Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze Taalcheck, Plagiaatcheck en Bronnencheck voor meer informatie. Je kunt ook direct je document uploaden. Dan krijg je het binnen de deadline nagekeken van ons terug.

Wil je iets weten? Vraag het ons! Via info@athenacheck.nl krijg je snel antwoord op al je vragen.